We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

🌟 Prachtige Eyecatcher: Talentvol hengstveulen van de hengst Bloomberg! 🌟

Op zoek naar een toekomstige kampioen? Ontmoet onze spectaculaire eyecatcher - een veulen met ongekende kwaliteit en charisma, rechtstreeks afstammend van de befaamde hengst Bloomberg.
Dit veulen straalt niet alleen talent uit, maar is ook buitengewoon mensgericht. Dagelijks wordt hij vertroeteld en is volledig vertrouwd met alle aspecten van het veulenleven. Met een elegante en krachtige beweging is hij een waar genot om te zien.

De moeder van dit veulen is een Desperado merrie, gekend om haar zachtaardige karakter en liefdevolle aard. De stamboom barst van de sportieve genen en sport prestaties tot op het aller hoogste niveau. De toevoeging van de vader zorgt voor een prachtige bloedspreiding, waardoor dit veulen een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

Interesse in deze buitengewone verschijning? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via privébericht. Dit is jouw kans om een toekomstige kampioen in handen te krijgen!

Stamboom

Vader Bloomberg
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Desperado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Jazz
m.m.m.