We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Eclair is een nakomeling van de Duitse hengst Erdinger, een jonge Escolar. Eclair is nog hengst, maar heeft echt totaal geen idee hiervan en toont dan ook nooit hengsten gedrag. Staat bij ons ook naast merries. 

Zowel zijn stap is ruim, draf met veel techniek en galop met veel kracht en sprong. Hij is inmiddels al heel wat keren mee geweest op vreemd terrein en kijkt nergens van op. Je kan hem prima in je eentje laden en meenemen, ook naar het bos en strand! Eclair is klaar om een L2 proefje door te lopen, zelfs zijn contra doet hij zonder na te denken.

Naast dat hij erg veel talent heeft in het dressuurwerk, vind hij het ook mega leuk om een sprongetje te maken. Eclair laat ook een erg goede sprong zien. Wij denken daarom dat hij ook nog wel eens geschikt zou kunnen zijn voor de eventing sport. 

Ben je opzoek naar een top braaf paard met talent, waarmee je direct in de wedstrijdring kan verschijnen? Neem dan contact op met ons!

Eclair is recent helemaal goedgekeurd inc rug en hals zonder op- of aanmerkingen!
Deze knappe, lieve hengst valt in een wat hogere prijsklasse 20- 25k.

Meer informatie?
+31 6 27 51 47 06

Stamboom

Vader Erdinger
Vader van vader Escolar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Fidertanz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Noble Champion
m.m.m.