We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met spijt in mijn hart verkoop ik deze lieve merrie, door beëindiging van de sport wegens te weinig tijd en zij verdient alle aandacht.
Dieuwke van 't Oeleind (Glock's Johnson X Tamara X Eindruck V/H Novahof) is een 16 jarige werkwillige merrie van 1,78m hoog. Dieuwke is erg braaf. Ze heeft geen stal gebreken, stapt braaf de trailer op, braaf bij hoefsmid en veearts. Ze heeft een enorme werklust in de piste maar van een bosritje kan ze ook wel eens genieten. Wordt op Z niveau getraind op dit moment, maar wegens te weinig tijd zijn we niet veel op wedstrijd gegaan. Ideaal als leerpaard. Ze heeft nog geen blessures gehad. We kochten haar rechtstreeks bij de fokker en kennen dus heel haar geschiedenis.

Hiernaast heeft ze enkele jaren geleden ook al twee veulens gekregen. Haar oudste veulen werd vorig jaar nationaal kampioen bij de 3-jarigen en behaalde het E-label.

Eventueel is haar op maat gemaakt Albion zadel en trenshoofdstel (stang en trens hoofdstel kan ook maar zonder bitten) erbij over te nemen voor een meerprijs.

Indien interesse, verdere vragen en voor filmpjes kan je mij altijd bereiken op 0475/45.30.44 (WhatsApp).

Stamboom

Vader Johnson
preferent
Vader van vader Jazz
preferent
v.v.v. Cocktail
preferent
m.v.v. Charmante
keur, prestatie
Moeder van vader Roxane
elite, preferent, prestatie, sport-(dres), d-oc
v.m.v. Flemmingh
preferent
m.m.v. Catharin
keur, preferent
Moeder Melphy D'91
Vader van moeder Tamara 1218 NFWP
v.v.m. Sudan
m.v.m. Drude 11338 ST. NFWP
Moeder van moeder Cindy
v.m.m. Eindruck Van Het Novahof
m.m.m.