We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop: Prachtige Kweekmerrie van Topkwaliteit!
Ben je op zoek naar een uitstekende kweekmerrie om je fokprogramma naar een hoger niveau te tillen? Dan is hier je kans! Wij bieden onze uitzonderlijke kweekmerrie te koop aan.

HEAVEN, tilt je fokkerij naar de 7de hemel 
Onze merrie is een parel van raszuiverheid en heeft een uitmuntende stamboom die teruggaat tot bekende bloedlijnen in de fokkerij.
Ze beschikt over uitstekende gangen, een krachtige bouw en een temperamentvol karakter dat haar tot een uitstekende fokmerrie maakt. Haar gezondheid en welzijn zijn altijd onze hoogste prioriteit geweest, waardoor ze in topconditie verkeert voor verdere fokdoeleinden.
Leeftijd: 12j
Ras: Oldenburg stamboek in geschreven, maar haar moederlijn is BWP MERRIE STAM 99
Kleur: bruin
Hoogte: 168
Stamboom: UNITED X HARVARD X REDFORD

Reden voor verkoop: Wij hebben besloten onze fokkerijstrategie aan te passen en daardoor bieden we deze prachtige merrie te koop aan om een nieuwe eigenaar de kans te geven om haar potentieel te benutten.

Prijs:De vraagprijs voor deze hoogwaardige kweekmerrie is in overleg De merrie bevindt zich momenteel op ons fokbedrijf in Agimont Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, foto's of om een bezichtiging te regelen. Deze kans mag je niet missen om een waardevolle toevoeging aan je fokprogramma te verwerven.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat deze prachtige kweekmerrie voor jouw fokkerij kan betekenen!

prijs is bespreekbaar,
Whatsapp Contactgegevens: +32 470.95.62.17  

Stamboom

Vader United
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Harva
Vader van moeder Harvard
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Redford
m.m.m.