We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lukas is een 8 jarige vriendelijke Ruin. Vanwege lichamelijk klachten van mij zelf, lukt het mij niet meer om Lukas zo te rijden wat hij nodig heeft. Door dat we niet meer de combinatie zijn zoals we waren zoek ik dus een nieuw 5 ⭐️ huisje.

Lukas kan dressuur matig een leuke pas lopen maar met springen maak je hem vooral enthousiast.
Ook kan hij op buitenrit, is niet heel veel gedaan dus hij kan het natuurlijk wel een beetje spannend vinden in het begin, daarna ontspant hij heerlijk.

Als je hem vertrouwen geeft en met zekerheid rijd dan doet hij alles voor je. Lukas is vorig jaar veel op spring concours geweest, vanwege de klachten moest ik helaas stoppen.
Ook daar zijn filmpjes van.

Niet geschikt voor een onzekere ruiter, Lukas moet goed aan het werk gezet worden. Prijs is bespreekbaar. Lukas word momenteel weinig tot niet gereden ivm lichamelijk klachten.

Het is altijd op stappen en weg rijden met Lukas. Voor filmpjes van het rijden kan je me een bericht sturen op 06-81080281

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.