We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fokmerrie  uit de Oldenburger Groβe Liebe stam, de stam van oa. de gekeurde hengst Vivat Rex, de Grand Prix paarden ‘Pikko Del Cerro’ met Lisa Wilcox ‘ en Der Erbe Old’ met Jana Schrödter.
Alsook de siegerhengst van de Oldenburger zadelkeuring 2015 Boreas FRF die ondertussen succesvol is op Grand Prix niveau met Steffen Peters voor de USA.  

Ze is een dochter van Bon Coeur is de directe halfzus van de gekeurde Escolar zoon ‘Epic Eastwood’, die ter dekking staat in Amerika.  
Haar grootmoeder de elite staatspremie merrie Grosse Dame, dochter van Sandro Hit was  in het jaar 2007 ‘reservesiegerin’ op de elitestutenshow in Rastede.  

Verder gaat haar pedigree  terug op de merrie Groβe Liebe, dochter van Grundstein I, die met Ghostwind, Fortunatos, Grundstein’s Erbe v. die succesvol was op 1m60 niveau en Glorioso Noir 4 gekeurde hengsten heeft voortgebracht.

Stamboom

Vader Bon Coeur
Vader van vader Benetton Dream
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v.
Moeder Grosse Diva
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Grosse Dame
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m. Grosse Klasse