We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Goed bewegende Franklin ruin uit top moederlijn voor scherpe prijs.

Hierbij bied ik helaas mijn onwijs lieve paard Obi van de Watermolen te koop aan. Hij komt uit een goed gefokte moederlijn, de lena Stam. Ik verkoop hem als ‘project’. Door mijn eigen spanning ben ik niet meer de geschikte ruiter voor hem. Met de juiste aanpak en geduld geloof ik dat je hier een onwijs leuk en goed sport paard aan kan hebben.

Obi is als 3,5 jarige zadelmak gemaakt. Dit ging heel gemakkelijk en ik kon er zo op weg rijden. Hij is toen plots gaan rennen en draaide daarbij vlug. Op deze manier ben ik er toen een paar keer afgevallen. Doordat ik spanning kreeg op hem en hij dit goed aanvoelde was ik niet meer de geschikte ruiter. We hebben hem toen gestald bij Anicare. Hij heeft hier toen 2 ruiters gehad waarbij hij fijn liep en het rennen niet deed. Ik wilde hem zelf toch weer oppakken maar het lukte mij niet door mijn spanning. Obi is een gevoelspaard zodra je zelf twijfelt of angstig bent gebeurt dit ook bij hem.

Nu wil ik hem gaan verkopen aan de juiste ruiter. Het is absoluut geen beginnerspaard. Graag iemand die ervaring heeft met sensibele paarden. Het is een paard die aan het werk gezet moet worden en ook voor je wilt werken.
Hij kan enkel in vrachtwagentje opgehaald worden. Is trailer gewend maar is 1 keer over voorstang heen gesprongen. In 2022 in hij volledig goedgekeurd inclusief hals en rug. In 2023 is de rug extra op de foto gezet om problemen in de rug uit te sluiten. Hierop ook niets op aangemerkt. Hij word uitsluitend verkocht als project. Dus met contract en zonder garantie en zonder teruggave. Hij word dan ook niet onder het zadel geprobeerd. Kan wel gelongeerd worden of los in de baan. Klinische en röntgenologisch onderzoek mag, maar op eigen kosten.

Hij staat op stal Anicare te Oude-Tonge (zuid Holland)
Gelieve telefonisch contact : 0622836848

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader AMPÉRE
v.v.v. ROUSSEAU
PREFERENT
m.v.v. LARIVOLA
KEUR, PREFERENT
Moeder van vader WARKLE M
STER, PROK
v.m.v. FERRO
PREFERENT
m.m.v. SPARKLE M
Moeder Erinela
KEUR, IBOP-(DRES)
Vader van moeder SCANDIC
v.v.m. Solos Care DVH
m.v.m. NORALINE
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT-(DRES), PROK
Moeder van moeder ARILENA
ELITE, PREFERENT, PRESTATIE, IBOP-(DRESS), PROK
v.m.m. JAZZ
PREFERENT
m.m.m. RILENA
ELITE, PREFERENT, SPORT-(DRES), PROK