We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In de provincie Antwerpen treffen we het dorpje Tisselt aan, gelegen in de deelgemeente Willebroek. Gekend voor haar lokale tradities en culturele activiteiten.
In dit charmante dorpje ‘Tisselt’ treffen we deze prachtige landelijke woning aan met stalgebouw, buitenpiste en graslanden op 9.680m².

De statige inkom leidt ons doorheen de charmante woning.De woonkamer is ingedeeld in een cosy zitgedeelte en een royale eetruimte.
Deze aangename leefruimte met behoud van authentieke elementen geniet van een gezonde portie daglicht.

Aanpalend tref je de imposante keuken aan. Deze landelijke keuken is voorzien in al haar faciliteiten en typeert zich door het gebruik van duurzame materialen.
Sfeer en gezelligheid staan hier centraal en de ingebouwde openhaard versterkt dan ook dit warm en huiselijk gevoel.
Waarbij de aanwezige raampartijen bijdragen aan de look-and-feel. Veel licht, prachtig uitzicht en een geweldig gevoel van ruimte! Eveneens bevindt zich hier een ruim toilet.

Op de 1ste verdieping treffen we maar liefst 6 volwaardige slaapkamers aan. Waarvan 1 master bedroom voorzien is van een dressing.
Daarbovenop is nog een kamer aanwezig welke momenteel is ingericht als bureau. Niettemin is deze vrij in te vullen naargelang je behoeften.

Tevens bevindt zich op deze verdieping een wasplaats alias linnenkamer. Dat rechtstreeks in verbinding staat met 1 van de badkamers.Deze kamer is voorzien van de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
En draagt bij tot het praktisch comfort door haar ingebouwde kasten en voorziene strijkruimte.

Ook bevinden zich 2 badkamers op deze verdieping. Beide badkamers geven je een echt SPA-gevoel!De 1ste badkamer getypeerd door haar rustieke looks is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een ligbad, een inloopdouche en een toilet.
Het gebruik van de houten materialen straalt rust en warmte uit. Deze badkamer staat ook in connectie met de linnenkamer.
De 2de badkamer met haar industriële looks is uitgerust met een enkel lavabomeubel en een douche. Gekenmerkt door de robuuste, moderne materialen en ingetogen kleuren.

Kelder en zolder is ook aanwezig.

Buitenshuis palmt aan de keuken een groot terras.Je kan zowel genieten in open lucht, als heerlijk tafelen onder de pergolaoverkapping. Dit met een blik op de paarden die door de luikjes van het stalgebouw kijken.

Aansluitend tref je een bijgebouw aan die momenteel dienst doet als sport-, recreatie- en ontspanningsruimte. Evengoed is deze ruimte vrij in te vullen gelet op het multifunctioneel karakter.

De garage is voorzien voor 2 wagens.

Daarnaast is nog een stalgebouw aanwezig uitgerust met 4 boxen, poetsplaats incl. solarium, zadelkamer en een toilet.
Eveneens plaats voor het stockeren van werkmaterialen.
3 Boxen kijken uit op het terras en allen zijn voorzien van automatische drinkwaterbakken.

In de buitenpiste van 20x40m kan je alvast aan de slag met je paarden.
Om daarna heerlijk te relaxen op de achterliggende graslanden. Welke zijn onderverdeeld in 2 weides, elk met een loopstal.

Geniet van deze prachtige eigendom die praktisch en compact ingericht is voor het uitoefenen van je hobby en/of zelfs kleinschalig te verhuren.
Vanuit de keuken geniet je van de graasmomenten van je paarden! En alles kan binnen de 4 muren van de eigendom.

Bovendien is deze prachtige eigendom incl. 2 toegankelijke oprijlanen de ideale gezinswoning waar comfort en functionaliteit centraal staan!

Heeft deze landelijke eigendom met een knipoog naar paardenliefhebbers je kunnen bekoren?!
Aarzel dan niet om ons te contacteren. ( www.sdb.realestate - Bekijk ook onze video + foto's)