We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Carlos is een vriendelijke allround 14 jarige ruin van 1.60 cm. Hij is netjes ontwormt, geënt en op stal is een goed voerbeleid. Hij kan 24-7 buiten staan.
Carlos is een fijn paard maar wel een echte spanjaard, niet geschikt voor de beginnende ruiter. Carlos vindt het heerlijk om verzorgt te worden zoals borstelen, "tutten", wandelen en gewoon met hem bezig zijn. springen vindt hij geweldig. Zie video. 

Hij is sociaal naar andere paarden en kan goed in een kudde. Momenteel staat hij met een maatje op de paddock. Is rustig in de wasplaats met afspuiten en borstelen. Opzadelen gaat soepel en zonder stress.

Op het moment is hij geen match met zijn eigenaresse en heeft zij er voor gekozen hem een thuis te gunnen waar hij beter tot zijn recht komt. 
Wij van Stal Querencia in Dongen verkopen hem voor deze klant, voor info kunt u bellen met 06-11781630

Carlos valt in de midden prijsklasse, over de prijs valt eventueel te praten indien de match er is en een goed thuis wordt geboden. 

Carlos staat in Dongen op stal.


Eventueel zadel ter overname.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.