We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve stoere Bink 💙

Bink is een super leuke stoere B ( 122 ) pony die eigenlijk alles goed vind, niks is te gek.
Bink heeft al meerdere kinderen leren rijden, omdat hij zo rustig en braaf is! Dat maakt hem dus super geschikt als beginners pony om bijvoorbeeld bixie te rijden, want zelfs een verkleedpartij gaat bink niet te ver! Hij vind alles prima! 
Bink heeft ook heel veel kwaliteit als spring pony, hij loopt momenteel 70cm ( hoogste klasse voor een B pony) en neemt regelmatig een prijs mee naar huis. Bink is niet kijkerig en heeft veel plezier in het springen. Hij is geen hete pony en heeft plezier in het springen. Hierdoor kan er gemakkelijk rustig mee gesprongen worden, wat natuurlijk erg fijn is als kinderen het nog moeten leren. 
Zonder zadel rijden vind bink geen probleem en stoelendans op muziek is hij ook erg goed in!
Bink gaat ook wel eens mee op buitenrit en heeft zelfs al eens gezwommen. Op buitenrit wordt hij met galop in een groep soms wel erg enthousiast, dus dan is wat meer ervaring wel verstandig. Gewoon rustig stap of draf is geen probleem en doet hij het lekker rustig aan. 
Bink braaf bij de smid, netjes geënt en jaarlijks naar de tandarts geweest.

Kortom, ik denk dat bink een super leuke pony is die een kindje heel blij kan maken en een echte vriend is. Hij heeft heel veel geduld, kan kinderen vanaf het begin alles leren en heeft genoeg kwaliteit voor de toekomst.
Hogere prijsklasse
Voor meer info 0612634708

Stamboom

Vader Onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.