We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ter Dekking Prachtige Ponyhengst
Ben je op zoek naar een prachtige en mooi gebouwde ponyhengst die pas in jouw fokkerij ?
Maak kennis met onze prachtige ponyhengst die klaar staat om indruk te maken zowel in de ring en als liefdevol familielid.
Naam: Matcho
Ras: BRp (BWP)
Leeftijd: 4 jaar
Hoogte: 1.45m
Connemara klasse 1 goedgekeurd  en AES  studbook goedgekeurd 
Beschrijving:
Onze ponyhengst is een ware eyecatcher met zijn elegante verschijning en uitstekende bouw. Hij heeft een vriendelijk maar pittig karakter, hij is op dit ogenblik in training  maar wel beschikbaar voor de dekdienst dit jaar.
Met zijn soepele bewegingen en atletische bouw heeft hij alle potentie om te schitteren tijdens het werk. Deze ponyhengst is gezond, heeft geen stalgebreken. 
ondanks zijn pittig karakter heeft hij in omgang wel een gouden hart.

Voor meer informatie, foto's of om een afspraak te maken om onze ponyhengst te ontmoeten, neem gerust contact met ons op. We verwelkomen graag iedereen die hij wil bezichtigen.

De 3de foto in de reeks is zijn 5 jarige volle zus, haar sportieve carrière is reeds vertrokken op niveau 0.90/1.00m. Beide pony’s hebben kracht en vermogen en een heel goed hoofd.

dekgeld is €350/ dosis vers sperma exclusief verzendkosten 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.