We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chique dressuurmerrie van Furst Jazz x Toto jr

Rosé is een chique merrie van Fürst Jazz uit een Ster merrie van Toto jr. Moeder Merlot loopt op dit moment in de sport, oma Frapant is Lichte Tour geklasseerd. Een moederlijn met fijne, gezonde en scherpe sportpaarden met veel aanleg voor de hogere dressuur. Net als haar moeder en oma beschikt Rosé over drie heel goede gangen met een bijzonder goed achterbeen gebruik en veel aanleg tot sluiten. 
 
Rosé is geen groot paard en daarom voor dit geld te koop. Ze meet nu 1.58 maar zal nog een paar centimeter groeien, wordt een mooi damespaard. 
Rosé is onbeleerd, ze is handmak en braaf met reizen. Rosé is nog niet gekeurd, moeder, oma en overgrootoma waren allemaal helemaal goed op foto en klinisch gezond.

Voor iemand die een toekomst paard zoekt met aanleg voor de hogere sport. De moederlijn geeft werkwillige en scherpe paarden, daarom zal Rosé nog niet geschikt zijn voor een onervaren ruiter.
Moeder en tante nog in bezit.

MERLOT | HorseTelex (tweede foto)

Voor meer informatie graag telefonisch contact (bellen/app) 06-30076400

Stamboom

Vader Fürst Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Merlot
Vader van moeder Toto jr.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.