We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie 4-jarige stoere ruin (eigen fok), goed ingereden. Goede looplust en fijn en meewerkend onder het zadel. Heeft al veel balans in het rijden, changeert makkelijk en springt al braaf parcoursje onder zadel. Moeder is thuis ook te bezichtigen (drachtig van Mindset ES). Haar eerste nakomeling Odyllion II VD is verkocht naar Italië en loopt nu al 1.20 in de 5-jarige cyclus. (https://equiresults.com/horse/152263/results).

Ik leid hem ondertussen verder op en de eerste spring wedstrijdjes zijn ingeschreven. Heerlijk paard om mee te werken. Röntgenologisch goedgekeurd op de benen, rapport betreft benen aanwezig. Helaas half mei een bemerking op de hals röntgenfoto geconstateerd, waardoor er nu een gunstigere prijs bij dit paard staat. Klinisch goed. Verder netjes opgevoed, keurig op de trailer en braaf op vreemd terrein. Eerste buitenritjes (alleen) zijn ook al gemaakt en is super braaf. Geen kijkerd! Dit stammetje wordt gekenmerkt door een fijn meewerkend karakter onder het zadel en in het parcours. 

Stamboom

Vader Kallas
Vader van vader Dallas
v.v.v. Douglas
m.v.v. Wonder AS
Prestatie
Moeder van vader Fadessa H2
STB Elite, IBOP(SPR), PROK
v.m.v. Quality Time
m.m.v. Adessa H2
STB Keur, IBOP(SPR), SPORT(SPR)
Moeder Doekoe
STB STER, SPORT(SPR), PROK
Vader van moeder Dulf van den Bisschop
v.v.m. Heartbreaker
STB Preferent
m.v.m. Secret Love Wonderland
Moeder van moeder Orlande
v.m.m. Concorde
STB Preferent
m.m.m. Fabiola