We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Portugal is een getalenteerde en super lieve 4-jarige vosruin. Ondanks zijn jonge leeftijd toont hij veel talent voor de verzameling.

Over Portugal:
Leeftijd: 4
Stamboek: KWPN
Afstammeling: Kjento x Gribaldi x Sultan
Schofthoogte: 1.71 m.

Porti, zoals wij hem noemen, heeft een gouden hart. Hij is altijd vriendelijk en zoekt affectie op. Hij is een echte knuffelkont. Zowel op stal als daarbuiten is het heerlijk om met hem bezig te zijn. Hij is een echte pleaser tijdens het werk, daardoor leert hij erg snel en probeert hij eigenlijk alles wat je van hem vraagt met veel enthousiasme. Hij zal niet snel schrikken van zijn omgeving, is erg geconcentreerd en zal bij heel veel herrie hooguit even willen kijken wat er aan de hand is. Ondanks zijn relaxte houding is hij wel sensibel, dat en zijn jonge leeftijd maken hem niet geschikt voor de beginnende ruiter. Portugal is bekend met wijken, hij schaart mooi en heeft een goede opwaartse houding gedurende de oefening. Ook heeft hij een begin gemaakt met schoudervoor en kan hij een gebroken-lijntje galopperen. Hij laat veel talent voor de verzameling zien en kantelt hij het bekken op sommige momenten al zo mooi, dat zijn potentiele kwaliteit goed zichtbaar is. Zijn leergierige karakter en goede lichaamsgebruik maken hem een fijn paard voor de toekomst. Portugal is bekend met laden op de veewagen, braaf bij de hoefsmid en kent geen stalgebreken.

Hogere prijsklasse. 

Voor meer informatie en video's bekijk ook https://sammykoppdressage.nl/portugal-te-koop/, graag contact opnemen via Whatsapp op: 0650613133.

Stamboom

Vader Kjento
STB
Vader van vader Negro
STB Preferent
v.v.v. Nadir
m.v.v. Godjemiza
Moeder van vader Zoriana
STB Elite, Preferent
v.m.v. Jazz
m.m.v. Poriana
Moeder Urisca
STB STER, Preferent, PROK
Vader van moeder Gribaldi
STB Preferent
v.v.m. Kostolany
m.v.m. Haubtstutbuch Gondola
Moeder van moeder Jarisca
STB Elite, Sport, PROK
v.m.m. Sultan
STB Keur
m.m.m. Prisca
STB ster, Prestatie