We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In verband met overgang naar de paarden verkopen wij onze 12 jarige spring/allround pony Fan-Fan. Mijn dochter heeft 5 jaar op Fan-Fan gereden en vele prijzen in het springen met hem gewonnen. Samen hebben ze in het ZZ 11 winstpunten en in het Z 73 winstpunten behaald. Fan-Fan heeft deelgenomen aan het hippisch talententeam springen. Hij heeft mooie gangen en potentie voor de dressuur, is L2 geklasseerd en kent de oefeningen van de M. De ambities van mijn dochter liggen bij het springen. Fan-Fan heeft enkele crosswedstrijden gelopen.

Fan-Fan is een New Forest D pony (148 cm) en heeft als vader Oosterbroek Francois. Zijn hele historie is bekend, onze dochter is de 1e rijdende eigenaar. Fan-Fan is super braaf, lief in omgang en verkeersmak. Mijn dochter gaat alleen met hem op buitenrit. Hij is mee geweest naar meerdaagse wedstrijden en ponykampen. Gezien zijn brave karakter is hij ook geschikt voor een jongere ruiter of een ruiter met minder ervaring. Fan-Fan is altijd tijdig naar de hoefsmid en tandarts (15-03-2024) geweest.

Wij zoeken voor Fan-Fan een ruiter, die net als onze dochter veel plezier met deze pony gaat hebben. Wij nemen de tijd om een goed huisje te vinden. De pony valt in de hogere prijsklasse. Voor meer informatie graag bellen met 06-55816102. 

Stamboom

Vader Oosterbroek Francois
prestatie dekhengst
Vader van vader Brandy XIII
v.v.v. Beaucandon Brendan
m.v.v. Rossum's Bonny
Moeder van vader Oosterbroek Felice
v.m.v. Mermaids Jeroen
m.m.v. Oosterbroek Nadine
Moeder Oufti
Vader van moeder Chuwaz Nemanski
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Shadee Bint Daby
v.m.m.
m.m.m.