We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Pearl van de Groesplak is een fijne merrie die zich voor haar leeftijd al heel makkelijk laat rijden. Pearl is nu ongeveer 7 maanden onder het zadel en heeft haar eerste BB concoursen al gesprongen. Op de sprong toont ze veel techniek en is zeer voorzichtig, ook wil ze altijd naar de overkant.  

Pearl zou zeer geschikt voor een ruiter/amazone die graag met een jong paard verder wil komen in de sport. Voor de overgang van pony naar paard zou ze ook een goede optie zijn. Natuurlijk niet geschikt voor de echte beginner gezien haar leeftijd. 

Goede sportgenen zitten in Pearl goed verankerd. Naast haar vader Liamant W die op zijn 8 jarige leeftijd al succesvol presteert op 140 niveau heeft ook haar moeder Apina RV (v. Indoctro) al een 125 en 120 paard gebracht. Haar oma Topina R (v. Voltaire) gaf de goedgekeurde dekhengst Zippo RV (v. Quattro B) naast ook een 120 springpaard. Halfzus van Topina R, Lady Third Black (v. Burggraaf) heeft meerdere 150 en 160 springpaarden gebracht.

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2486219/pearl-van-de-groesplak

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-15897675
Op berichten via Sporthorses word niet gereageerd 

Stamboom

Vader Liamant W VDL
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v.
m.v.v. Heartbreaker
Preferent
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Apina RV
Vader van moeder Indoctro
Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Topina RV
v.m.m. Voltaire
m.m.m. Firstblack
Keur