We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Wij verkopen een merrieveulen van Untouchable x Clearway/Stakkato Gold. De volgende generatie wordt gevolgd door de 1.50 geplaatste Figaro-merrie (fokker M.Schulze-Winter), die afkomstig is van Romina van. Raphael die op de kampioenschappen werd gereden door Gerd Wildfang, Ludger Beerbaum en Marco Kutscher. Dit is op haar beurt een directe dochter van Goldika v. Goldlack, die met Gerd Wildfang naar het EK ging.

De moeder van Clearway liep als 6-jarige op de federale kampioenschappen en werd vervolgens in de fokkerij opgenomen. Het eerste veulen van Utamaro verkocht goed op een veiling.

Het veulen is helder en aanwezig met een zeer goed karakter. Hij staat correct op zijn pootjes, kan worden gehalsterd en laat zijn hoeven los.

Graag in sportieve handen verkocht.

In de eerste week van mei verwachten wij weer een veulen van Bamako de muze x Vigo d'arsouilles/Quintero/Coriano. Veel 1,50 tot 1,60 gerangschikte atleten komen uit deze stam. De moeder was met 1.45 jaar 9 jaar oud en ging toen de fok in.

Stamboom

Vader UNTOUCHABLE
Vader van vader HORS LA LOI II
v.v.v. PAPILLON ROUGE
m.v.v. JOYAU D'OR A
Moeder van vader PROMESSE
v.m.v. HEARTBREAKER
m.m.v. CARTHAGO
Moeder CLEOME
Vader van moeder CLEARWAY
v.v.m. CAPITOL I
m.v.m. LORD
Moeder van moeder STAR GIRL
v.m.m. STAKKATO GOLD
m.m.m. FIGARO