We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop 15 jarige Zangersheide merrie Venus van de Mespel Z (Vagebond de la Pomme × For Pleasure)

Victoria is een echte allrounder waarmee je veelzijdig aan de slag kan. Zij loopt op dit moment dressuur op L-niveau. De laatste jaren puur recreatief  gereden, dus dressuurmatig zit er nog zeker ruimte voor verbetering. Victoria vindt het leuk om een sprongetje te maken en heeft vroeger op B-niveau gesprongen en ook een L cross gelopen. Zij vindt ook buitenritjes leuk en kan in haar eentje op pad maar ook met andere paarden. Victoria is dankzij haar maat (~173cm, niet precies gemeten) ook geschikt voor langere ruiters.

Zij is een mensgericht paard dat geniet van poetsen en aandacht. Makkelijk in de omgang en geen stal gebreken. In de trailer kan ze onrustig worden dus met veel reizen maak je haar niet blij, dit is bij de prijs inbegrepen. De laatste 10 jaar is ze van dezelfde eigenaren geweest dus het grootste deel van haar historie is bekend.

We zoeken een vijfsterren huis voor haar waar ze haar nieuwe eigenaren ook veel plezier kan brengen net zoals ze ons heeft gebracht! Verkoop wegens gezondheidsredenen eigenaar.

Contact liefste via WhatsApp, bellen kan het liefst na 17uur +316 48909984 / Roel

Vraagprijs € 5.500,-

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.