We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop in opdracht van de eigenaar

Super brave getalenteerde en bloedmooie merrie!
Met veel pijn in ons hart verkopen wij dit unieke en hele bijzondere paard.
Olilly is erg werkwillige en makkelijk te rijden paard die nooit een stap verkeerd zal zetten, ze heeft al veel gezien en ook meerdere wedstrijden gelopen waarmee ze nog nooit zonder oranje lint naar huis is gegaan. De laatste paar wedstrijden heeft ze ook alleen maar scores boven de 70% gelopen in de L2 en heeft ze 29 maart nog een grote competitie wedstrijd gewonnen met een score van wel 80,3%! 7 april staat ons M1 debuut want daar is ze ook al helemaal klaar voor. 

Olilly is erg braaf en al veel gewend, zo rijdt ook de kleindochter van de eigenaar die pas 9 jaar oud is er zo op weg en doet ze een leuk sprongetje. 
Het is dus opstappen en wegrijden met Olilly. Ze is bovendien ook erg makkelijk in de omgang en heeft totaal geen merrie-gedrag. 
Door haar makkelijke en brave karakter is ze dus geschikt voor iedereen, en met haar stabiliteit en talent zou ze het ook heel leuk kunnen doen bij de junioren of children in de toekomst. 

Overkeuren mag kosten koper. Ze is in februari bij de tandarts geweest en haar hele geschiedenis is bekend. Filmpje op aanvraag.
Olilly valt in de hogere prijsklasse. 

Stamboom

Vader Trafalgar
Vader van vader Totilas
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fee Darah La Victorie
Vader van moeder Sungold
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.