We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Afstamming: Londonderry x Bretano II x Weltmeyer x Ludendorff
Locatie: Hulten

Lontano is knap, super braaf, goed geschoold en een ervaren leerpaard. Hij is geschikt voor de sport en recreatie. Lontano staat goed aan de hulpen, hij zou een fijn leerpaard kunnen zijn maar hij is ook zeker geschikt voor de overgang pony naar paard. Ervaren- of minder ervaren ruiters kunnen zo met hem wegrijden. Lontano beschikt over 3 mooie ruime gangen.

In het verleden is Lontano Z2 geklasseerd en een goedgekeurde dekhengst geweest. Hij is al een geruime tijd geleden geruind en vertoont geen hengstengedrag. Lontano heeft een erg nucher karaker en is niet snel onder de indruk zowel buiten als binnen, onder het zadel als in de omgang.

Hij heeft geen stalgebreken en is voorzien van stamboom, chip en paspoort.
Video beschikbaar op aanvraag.
Lontano is recent klinisch en op 25-3-2024 röntgenologisch volledig goedgekeurd.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak graag telefonisch contact via 0031 652881182 Indien gewenst beschikken wij over de mogelijkheid hem bij u te brengen. Behalve Lontano hebben wij nog een aantal andere mooie paarden en pony's bij ons op stal staan. Neem gerust contact met ons op, vertel ons uw wensen en wie weet kunnen wij u helpen het juiste paard of de juiste pony te vinden.

Stamboom

Vader Londonderry
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Bretano II
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m.