We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Haily la Mar heeft al onze dromen waargemaakt en helaas zit de ponytijd er nu echt op. Van 3 jarige pony met een 8 jarig meisje in de Bixie, naar mooie scores in het Z2 Pony's. We zijn op zoek naar iemand die net zoveel plezier van haar wil hebben als wij altijd hebben gehad.

Haily heeft 3 zeer correcte gangen en wordt altijd gewaardeerd door haar mooie en vriendelijke beeld. Ze is een klein gebleven paard.

Afstamming Apache x Metall. E pony 151, 11 jaar KWPN, Utrechts Kampioen Z1, meerdere keren Reserve Kampioen, Oud-Beijerlands kampioen M2, finale plek Almelose Ruiterdagen, meerdere keren NK/Hippiade. Maar ook het strand, bos en wat balkjes/sprongetjes (geen ambitie van de amazone) zijn dingen waar Haily erg van kan genieten.

Haily is een erg lieve en betrouwbare pony. Ze is wel goed 'aan te zetten' wanneer dat nodig is. Ze heeft een geweldige wedstrijd mentaliteit en zal je nooit laten zitten. Ze kan zowel in de groep of alleen staan. Wel laat ze af en toe, als ze los is, merrie gedrag zien wanneer ze hengstig is. Aan de hand of met rijden merk je hier niets van. Haar merrie-gedrag uit zich in gillen wanneer ze net de weide inkomt.

We hebben Haily vanaf haar 3e jaar, direct van haar fokker. Ze werd als 4 jarige in de Divoza Jonge Pony Competitie benoemd tot Beste Merrie van Nederland.
Haily heeft een vorm van zonneallergie gehad op haar witte been. Sinds we een deken en kous om dat betreffende been doen, heeft ze hier geen last meer van gehad en dit doen we enkel bij veel zon in de weide.
Haily is recent op de röntgenfoto geweest. Ze is daarbij goed gekeurd voor de sport. Foto's kunt u inzien.

Haily mag al haar toebehoren mee nemen zoals een ToFit aangemeten hoofdstel met Sprenger bit en een Anatomica zadel, welke elk half jaar gecontroleerd is door Van Rijs. Ook haar dekens en beenbescherming horen hier ook bij.

Haily valt in de hogere prijsklasse en wij vinden de juiste klik en een fijne nieuwe plek zeer belangrijk! 

Bij serieuze interesse, vertellen wij u graag meer over deze geweldige pony.
Video is beschikbaar via de app.

0654216394

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader UB 40
v.v.v. Olivi
m.v.v. Kulicienne
Moeder van vader Tolanda
v.m.v. Krack C
m.m.v. Olanda
Moeder Umara
Vader van moeder Metall
v.v.m. Ferro
m.v.m. Edelweis
Moeder van moeder Lamara
v.m.m. Hitchcock
m.m.m. Wendy