We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Duizers Montana Allegra (sportnaam: Londen’s Montana) te koop aangeboden. Ze is een D pony van 1.45, 4 jaar, B springen en B dressuur.

Wij hebben Montana rechtstreeks van de fokker gekocht in de zomer van 2023. We hebben haar professioneel zadelmak laten maken. Dit pakte ze goed en snel op. Het is een veelzijdige pony, we zien dat ze van springen heel enthousiast wordt. Dressuurmatig begint ze zich ook steeds beter te ontwikkelen en laat al een mooie middendraf zien, ze zou hier zeker ook nog heel ver in kunnen komen. Ze heeft 3 goede gangen, een zeer goede springtechniek en zal altijd voor je springen.

We hebben nu 1 x met haar een paar crosshindernisjes en de waterbak gedaan en dit vond ze ook super leuk. We denken dat ze als eventingpony zeer geschikt is omdat ze totaal niet kijkerg is en overal zo overheen springt.

Ook zijn we met haar op buitenrit geweest waarbij we ook eerst langs de weg hebben gelopen met groot verkeer. Ze kijkt echt nergens van op.

Mijn dochter start haar nu 80cm springen en op haar 1e wedstrijd in het 60, 70 en 80 cm was ze direct foutloos. Op haar 2e springwedstrijd werd ze 1e met 82,5 stijlpunten. Dressuur zijn we 1x gestart en dat was ook meteen winst.

Ze gaat elke week mee naar de clubles dus trailerladen is geen enkel probleem.

Afstamming Redd Bull x Jacodi’s Bo’s Barclay. Haar moeder Jacodi’s Maritza’s Montana liep toen ze 6 jaar was Z dressuur. Redd bull kreeg een 8 voor zijn beweging en springen en zelf een 8,5 voor het type.
Montana is geschikt voor een jonge handige ambitieuze wedstrijdruiter die met haar heel ver kan komen.

Montana heeft potentie voor het hogere werk. Het is met de juiste begeleiding zeker een echte kinderpony want ze kijkt nergens naar en is nooit bang.

Wij denken dat deze pony super veel potentie heeft voor de sport en binnen no time met de juiste begeleiding op het hoogste niveau loopt.

Uiteraard is ze altijd op tijd naar de tandarts, inenting en hoefsmid geweest.

Omdat Montana zeer veel kwaliteit heeft en zeer gedegen is opgeleid valt ze in de hogere prijsklasse. Ze staat niet in de weg dus geen fantasie biedingen. 
voor filmpjes of meer informatie ->  +31 6 43995262

Stamboom

Vader Redd Bull
Vader van vader Brummershoeve's Redd H
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Ebony
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Jacodi's Maritza's Montana
Vader van moeder Jacodi's Bo's Barclay
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Maritza
v.m.m.
m.m.m.