We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve A pony, geschikt voor de kleinste ruitertjes zoekt een nieuw huisje. 


Rhodium is een 12 jarige Welsh sectie A ruin, met een stokmaat van 116 cm. Zijn vader is Roetsenest’s Hedin. Top braaf en super knap.

We zoeken voor Rhodium een nieuw huisje waar hij samen met zijn nieuwe ruitertje kan:
 💎Buiten rijden
💎Springen
💎Dressuren
💎Bixie starten 
💎Poetsen
💎Urenlang knuffelen 
💎Etc 

Rhodium is een super leuke en stoere A pony die eigenlijk alles goed vind, niks is te gek. Rhodium heeft al meerdere kinderen leren rijden (past zich aan het niveau van de ruiter) omdat Rhodium zo braaf is maakt hem dat geschikt als beginners pony om bijvoorbeeld bixie te rijden Rhodium houdt van springen en buiten rijden en wordt hier niet heet in. Hierdoor kan er gemakkelijk rustig mee gesprongen en buiten gereden worden. Dit is natuurlijk fijn als kinderen nog moeten leren. 

Rhodium is braaf bij de hoefsmid en heeft geen stalgebreken, en loopt braaf de trailer of wagen op. Kortom, ik denk dat Rhodium een super leuke pony is die iemand heel blij kan maken, en een echte vriend kan worden. Voor meer info: stuur een PM 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.