We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Le Beau (Hitmaker x Rousseau) is een prachtig paard en ook heel lief. Hij is 7 jaar (van 28-7-2016), 1.70m hoog en in topconditie. Heeft op L2 niveau wedstrijd gelopen maar kan meer. Geen blessures gehad. Hij heeft wel een dominant karakter.

Het paard komt het beste tot zijn recht bij een ervaren/zekere ruiter. Hij is heel makkelijk in de omgang op de grond. Onder het zadel wil hij de ruiter wel uitproberen. Hij gaat niet rennen maar kan gaan stilstaan en verzet tonen om onder het werk uit te komen. Daarom heeft hij een consequente ruiter nodig. Zelf bleek ik niet een goede match voor hem te zijn. Vandaar de verkoop.

Verder geen stalgebreken. Braaf bij de hoefsmid. Trailer laden gaat ook aardig. Hij is echter weinig op pad geweest in zijn leven. 

Op 13-10-2023 bij aankoop röntgenologisch goedgekeurd, inclusief rug en hals. Klinisch ook goedgekeurd. Hij had wel een licht hartruisje op dat moment. Een cardioloog heeft dit separaat nog onderzocht met een echo en verklaard dat het onschuldig is. Overkeuren mag op kosten van koper.

Stamboom

Vader Hitmaker
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Rousseau
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.