We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ROSMALEN
FOKKER / CONTACT: Fam. Dielissen - v.d. Berg - +31 (0)6 - 10676343
Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Up, Up, Up!
Knapper ga je ze bijna niet vinden en elke pas is de berg op bij Up D. Deze zeer getallenteerde zwarte parel van de onder Dinja van Liere zeer goed presterende McLaren (v. Morricone I) is voor sport en fokkerij een belofte voor de toekomst!
-----
Top merrielijn! 

Moeder is de Elite, sport-dr. IBOP-dr., PROK gekeurde Hidamorka D (v. Jazz). Deze NMK merrie uit de zeer succesvolle Karla-stam liep bij haar IBOP naar een prachtige score van 85,5 punt en werd vervolgens op Z2 niveau in de sport uitgebracht. Hidamorka D is de volle zus van de Elite, Preferente, Prestatie, D-OC merrie Rita Morka. Deze top merrie uit de fokkerij van wijlen Huub van Helvoirt, bracht o.a. 3 internationale Grand Prix paarden!  Hidamorka D is daarnaast ook de volle zus van de PSG/Inter I paarden Azarro, Galaxy D en de Elite, Preferente, Sport-dr. en PROK gekeurde Cidamorka.

De merrielijn kent een overvloed aan internationale sportpaarden. Ze zijn zo talrijk dat het onmogelijk is om ze hier allemaal te noemen! 

Meer informatie vind u ook op onze website www.veulentekoop.nl
-----
McLaren is een dynamische, prachtige en bewegings-sterke zoon van de Oldenburg-kampioenshengst en Burgpokal-finalist Morricone uit een moeder van Sir Donnerhal I – Akzent II. Moeder Samatha bracht naast McLaren een Zware Tour paard, twee Lichte Tour paarden en een Z2-paard. Ulf Tönjes uit Ganderkesee is de fokker van McLaren.

McLaren imponeert met zijn elastische, lichtvoetige bewegingen en afdruk van het achterbeen. Onder het zadel beschikt hij over ontzettend veel balans, go en een ongecompliceerde, werkwillig karakter. Hij sloot het KWPN verrichtingsexamen af met 83,5 punten. In het rapport prees de jury zijn bereidwilligheid, hiervoor kreeg McLaren een 9. Als vierjarige haalde hij met glans de finale van de Pavo Cup. Van gastruiter Philipp Hess kreeg hij als enige de ultieme 10!
Onder Dinja van Liere won de hengst de KWPN Hengstencompetitie in de klasse L en M. De juryleden van de hengstencompetities spraken met louter superlatieven: “Dit paard heeft werkelijk alles mee voor de toekomst”. Ondertussen heeft McLaren zijn ZZ-Licht debuut op Indoor Friesland winnend afgesloten en blijft hij zich enorm positief doorontwikkelen onder zijn vaste amazone Dinja van Liere.

Stamboom

Vader McLaren
PSG/Inter I
Vader van vader Morricone
Grand Prix
v.v.v. Millennium
INter A/B/II
m.v.v. Hartima
Moeder van vader Samatha
Staatspremie
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Gamita
Moeder Hidamorka D
Elite, IBOP-dr., PROK, Sport-dr.
Vader van moeder Jazz
Grand Prix
v.v.m. Cocktail
Grand Prix
m.v.m. Charmante
Moeder van moeder Idamorka
Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Zuidhorn
m.m.m. Damorka
Keur, Preferent