We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LITH
FOKKER / CONTACT: Dhr. H. van de Weerdt – +31 (0)6 – 55872546
Bij aanschaf van deze jaarling betaald u geen commissie!
-----
Een echte aanwinst!
Dit hengstveulen van Livius (v. Bordeaux) is een echte aanwinst voor je dressuurstal! Hij heeft veel “go” en beschikt over bewegingen die in het oog springen. Een veulen die je live gezien moet hebben!

Moeder is de Ster merrie Massada II (v. Daily Diamond). Bij haar keuring scoorde ze 2 x het cijfer 8 voor haar Galop en Draf. De aanparing met de KWPN goedgekeurde hengst Livius lijkt een gouden combinatie. Ulivius is haar derde nakomeling van Livius en ze beschikken allen over veel zelfhouding en uitstekende gangen met veel buiging in de gewrichten.

In de merrielijn vinden we onder andere het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio) en het Grand Prix paard Kupido (v. Cupido)  – Linde Hofs (NED).
-----
Moeder is de Ster merrie Massada II (v. Daily Diamond). Bij haar keuring scoorde ze 2 x het cijfer 8 voor haar Galop en Draf. De aanparing met de KWPN goedgekeurde hengst Livius lijkt een gouden combinatie. De veulens beschikken over veel zelfhouding en uitstekende gangen met veel buiging in de gewrichten.

Grootmoeder is de Ster, voorlopig Keur en PROK gekeurde Inessada (v. Apache). Zij scoorde bij de keuring 3 x het cijfer 8 voor haar beweging, houding en galop en een 8,5 voor haar draf. De ster merrie Massada II is haar oudste nakomeling. Haar nakomeling Osanthos (v. Imposantos) is in het bezit van de U25 Grand Prix amazone Carla-Marie Dufil (FRA) en noteerde in zijn eerste 4 jarige tests, percentages van 79% en 80%!

Overgrootmoeder is de Elite, EPTM-drs merrie Dessada (v. Jazz). Naast Inessada bracht zij de Elite, EPTM-drs. en PROK gekeurde merrie Hassada (v. Apache) en het Lichte Tour paard Kirencio RFS (v. Florencio).
-----
Livius is de KWPN verrichtingskampioen dressuurpaarden 2019. Hij is een zoon van de top- en stempelhengsten Bordeaux en mv. Vivaldi. Livius is een hengst die werkelijk uitblinkt door zijn lichtvoetigheid en sterke voorbeen. Met zijn eerste 2 jaargangen heeft hij al veel indruk achter gelaten. Het is een hengst die zijn sterk verankerde voorbeentechniek doorgeeft aan zijn nakomelingen. Dit in combinatie met zijn fijne karakter, zijn zijn nakomelingen veelbelovend.

Onder zijn vaste amazone Daniëlle Heijkoop zet hij zijn sportcarrière ook uiterst succesvol voort. Zo behaalde hij als 7-jarige hengst al meerdere scores van over de 70% op Intermediaire I niveau.

Stamboom

Vader Livius
PSG/Inter I
Vader van vader Bordeaux
Grand Prix
v.v.v. United
PSG/Inter I
m.v.v. Venna
Ster, Pref, Prest
Moeder van vader Blueberry-Utopia
Elite, IBOP-dr, Sport-dr, PROK
v.m.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.v. Lady Utopia
Ster, Pref, Prest
Moeder Massada II
Ster
Vader van moeder Daily Diamond
Z2 dressuur
v.v.m. Daily Deal
Grand Prix
m.v.m. Fairytale
Moeder van moeder Inessada
Ster, voorl. Keur, PROK
v.m.m. Apache
Grand Prix
m.m.m. Dessada
Elite, EPTM-dr.