We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In opdracht voor de eigenaren te koop:

Indi is een lieve zesjarige ruin. De huidige eigenaren hebben hem de afgelopen twee jaar recreatief gereden. Wegens studie en reizen is er besloten om voor Indi een nieuw plekje te gaan zoeken. 
Zodoende staat hij nu sinds enkele weken bij ons in training om de basis iets verder te bevestigen en om de huidige eigenaren te ontzorgen in de verkoop. Indi is op stal een heel rustig en vriendelijk paard. Ontzettend makkelijk bij de hoefsmid en op de poetsplaats, loopt braaf de trailer op. 

Dressuurmatig ontwikkeld hij zich goed en snel in de periode dat hij hier nu staat. We zijn vooral bezig met het correct bevestigen van de basis (verticale balans en juiste nageeflijkheid). 
Een sprongetje maken doet hij ook graag, springt simpel een parcoursje van 90cm rond. We hebben hem nog niet mee gehad naar een crossterrein, maar ook dat verwacht ik dat hij leuk zal oppakken.
Buitenrijden vindt Indi erg leuk. Verkeer is voor hem geen enkel probleem. 
Tevens doen wij grondwerk met hem en kent hij het om aan de dubbele longe te lopen. Kortom een erg leuk en veelzijdig paard. 

In de tijd dat Indi bij de huidige eigenaren is heeft hij lichamelijk geen mankementen gehad. Hij is altijd netjes ontwormd, geënt en bij de tandarts en hoefsmid geweest. 
Tevens is hij röntgenologisch goed bevonden op de benen (2022), hals en rug (2024). Deze foto's zijn aanwezig en kunnen opgevraagd worden. 
Zowel zijn dressuur als ook springzadel zijn ter overname beschikbaar. 

Keuren is mogelijk op kosten van de koper. 

Stamboom

Vader Walzertakt
Vader van vader Montjeu
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Walzerkoenigin
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Acancagua
Vader van moeder Subotica
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Afkaza
v.m.m.
m.m.m.