We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ontmoet Frits van Cayenne Stables, een echt top Fries ster sportpaard dat zich onderscheidt door zijn winnende prestaties en het rustige, vriendelijke karakter dat zo typisch is voor een Friese sterhengst.

Frits, een indrukwekkende nakomeling van Alwin 469 x Beart 411, heeft een aangeboren talent voor dressuur dat, met de deskundige training en toewijding van Zoë, hem tot een favoriet maakt in de competitie.Frits heeft het indrukwekkend gedaan door het AA-predicaat te behalen, zelfs na een tegenslag tijdens zijn IBOP-test.

We kijken uit naar 2024, een jaar waarin we veel van hem verwachten. We zullen het nog eens proberen bij de IBOP voor het triple A certificaat en we zijn ervan overtuigd dat hij dit jaar het sportpredicaat zal behalen. We plannen om aan zoveel mogelijk grote wedstrijden deel te nemen, waar hij ongetwijfeld zal schitteren op Z-niveau.

Frits is zowel klinisch als röntgenologisch (rug, hals, en benen) in perfecte gezondheid. Als een van onze top paarden is Frits alleen beschikbaar voor een ruiter die zowel de vaardigheid als de juiste omgeving kan bieden.Indien gewenst kunnen onze hengsten geruind worden, maar dit is niet noodzakelijk. Al onze paarden tonen goed en veilig gedrag. Ze verkeren dagelijks in contact met andere hengsten, merries en ruinen en zijn zeer goed opgevoed.

Check onze website voor meer info, foto's en video.

Specificaties:
Geslacht: Hengst
Geboortedatum: 25-02-2017
Stokmaat: 1.68m (met een amazone van 1.80m op foto's)
Merriestam: 050
Niveau: Z
Stamboek: KFPS Nederland Ster AA

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.