We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

!!Zeer getalenteerd dressuurpaard te koop!!

Jacey is begonnen in de fokkerij. Ze begon haar carrière als reserve kampioen op de stamboek keuring van de 3 jarige dressuurpaarden. Daarna heeft ze 2 veulens gekregen, waarvan 1 een goedgekeurde hengst.

Daarna heeft Jacey de kans gekregen om haar talent in de sport te tonen. De bedoeling was een sport predicaat behalen, echter deed deze merrie het zo fantastisch in de sport dat wij haar hebben doorgereden naar de lichte tour. Deze merrie geeft de ruiter een gevoel waar iedere ruiter blij van word. Ze is licht op de hand en makkelijk na te rijden.

Jacey is een lichte tour merrie met veel kwaliteit. Ze beschikt over bovengemiddelde goede gangen en is een plaatje om te zien. Momenteel loopt ze PSG en zal ze binnenkort in de Inter 1 gestart worden. Deze merrie laat zien dat ze nog veel potentie heeft voor de hogere klassen.

Verder is het een hele makkelijke merrie in omgang. Hoefsmid, tandarts is allemaal geen probleem. Ze staat op normaal beslag, Loopt makkelijk de vrachtwagen op en heeft geen stalgebreken. Ze is braaf op vreemd terrein en heeft veel wedstrijd ervaring.

Voor vragen en prijs (hogere prijsklasse) graag contact opnemen via Whatsapp of bellen met : +31 6 44414938

Stamboom

Vader Davino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Valeron
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.