We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Endless Dream VT Lo-Valley Z is een net 7 jarige Zangersheide merrie uit Eristoff Van De Zuuthoeve.

Het is een sensibele maar lieve merrie die dressuurmatig goed doorgereden is. Ze werd
hier ook al uitgebracht op wedstrijd. Dream heeft eveneens een paar sprongetjes onder het zadel genomen. Ze laat zowel vrij als onder het zadel een mooie sprong zien. Door minder interesse van de ruiter werd ze hierin niet uitgebracht op wedstrijd. Ze heeft hier wel potentie voor. Dream is al meermaals mee op verplaatsing geweest.

Ze wordt telkens op tijd bekapt, ontwormt, ingeënt en gaat elk jaar naar de tandarts. Ze heeft geen stalgebreken en is top fit. Ze werd in april rontgologisch goedgekeurd voor de sport en werd als drie jarige reeds klinisch gekeurd. Dream is een fijn paard waar wat toekomst inzit met de juiste ruiter. Ze heeft een consequente en zekere ruiter nodig met een zachte hand, die de nodige tijd en ruimte neemt om haar te leren kennen en samen te groeien. Ze gaat goed op de camionette maar heeft moeite met een gewone trailer (dit vergt nog oefening). Dream staat gestald in Geel. Voor meer info aarzel niet om me te contacteren! 0495421111

Stamboom

Vader Eristoff Van De Zuuthoeve
Vader van vader Ogano Sitte
v.v.v. Darco
m.v.v. Ialta Sitte
Moeder van vader Valentina Van't Goovahof
v.m.v. Cassini I
I
m.m.v. Iberia II
Moeder Vienna
Vader van moeder New York G
v.v.m. Wellington
m.v.m. Isthalia
Moeder van moeder Daisy
v.m.m. /
m.m.m. /