We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze mooie merrie heeft haar Prok certificaat behaald op jonge leeftijd bij fokker, in 2019 bij aankoop goedgekeurd klinisch en nogmaals röntgenologische op de voorbenen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. 

Geweldige alround merrie voor een zekere ruiter. Zeer interessant gefokt,  Heeft 120 gesprongen, heeft een veulen gehad en is de laatste jaren dressuurmatig gereden. Beschikt over drie correcte ruime gangen.  Ze is zeer goed opgevoed, geen 'merrie' gedrag, sociaal naar andere paarden, lagere rang in de groep. Gemakkelijk in je eentje te laden, gaat graag mee. Braaf bij hoefsmid, tandarts en fysio, dit is dan ook allemaal goed bijgehouden evenals het enten en ontwormen. Ze is zeer lief in de omgang, beetje eenkennig maar daarna is het een echte knuffelkont. 
Ze is goed getraind, licht in de hand en goed aan de hulpen. Van nature zeer veel vermogen, wil graag voor je werken en is vlug in beweging en reactie. Op de sprong wil ze graag en dit maakt haar dan ook niet geschikt voor beginnende ruiters, je moet wel een beetje handig zijn, anders wordt het paard onzeker en heet. Super leerpaard voor de pittige ponyruiter die de overstap naar paard gaat maken, of iemand die een goed alround paard zoekt, ze zou zeer geschikt zijn voor endureance met de juiste training.  Ze is een paar keer mee op buitenrit geweest, en daar toont ze heel braaf. 

Ze gaat hier weg omdat mijn dochter stopt met de paardensport. Voor een 5* huis is de prijs licht bespreekbaar. 

Bezichtiging op afspraak

Stamboom

Vader Bubalu VDL
Vader van vader Baloubet du Rouet
v.v.v. Galoubet
m.v.v.
Moeder van vader Zancara
keur,preferent,prestatie
v.m.v. Nimmerdor
preferent
m.m.v.
Moeder Vamina VDL
keur, preferent
Vader van moeder Oramé
v.v.m. Indoctro
preferent
m.v.m. Iramee
elite, preferent, perstatie,prok
Moeder van moeder Jamina
ster, preferent, prestatie
v.m.m. Lord
m.m.m.