We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cody – Whiz N Smile  is 4,5 jaar oude (Juni 2019) ruin. Is Cutting en Reining gefokt met goede bloedlijnen (met o.a. Topsail Whiz 15 mln dollar sire). Hij is ingeschreven bij het APHA. Cody is een heel eerlijk, lief en slim manneke.

Hij is licht ingereden en wordt binnekort verder opgepakt om verder doorgereden te worden (hiermee gaat de prijs ook omhoog). Cody niet geschikt voor onervaren of angstige ruiters. Hij is uiteraard ook bekend met de hoefsmid, vaststaan, ook in de trailer en lopen aan het halster.

Cody meet ongeveer 1.45m, kleur Sorrel Tobiano. Hij is sjiek gebouwd en heeft een super mooi hoofdje. Goed en mooi droog beenwerk. Cody is door ons gefokt en opgegroeid met zijn halfbroer en in kuddeverband.

Cody is 5 Panel getest en heeft geen erfelijke ziekten. Tevens zijn er röntgen foto´s van zijn voorhoeven en hakken genomen, hier is niets negatiefs uitgekomen.

Stamboom

Vader Catstones Smile N Cry
Vader van vader Am Mad Max
v.v.v. Glo Bar Olena
m.v.v. Whispering Carolina
Moeder van vader Chumani Teetonka
v.m.v. Quixotes Master N Risk
m.m.v. Cathy Doll Mount
Moeder Jessie whiz a surprise
Vader van moeder Expensive Surprise
v.v.m. Whiz A Surprise
m.v.m. Jessie Rose O Lena
Moeder van moeder Cherren Jessie
v.m.m. Ruben Dots Poco
m.m.m. Ace´s Filly Four