We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtig donkerbruine 2-jarige merrie die luistert naar de klinkende naam ‘J2L Shall We Dance’. Deze ballerina heeft als vader de jonge hengst My Blue Hors Santiano (v. Sezuan). Haar moeder is onze zelfgefokte J2L Nuna (v. Glamourdale). Haar grootmoeder is onze KWPN dressuurmerrie Zafeda (v. San Remo). Zafeda is een Prok/Ster/Voorlopig Keur/Preferente merrie uit de Otrichta stam en tevens de moeder van J2L Lamborghini (2022 & 2023 Belgisch Kampioen GP-U25), J2L Impressive Star (Internationaal Lichte Tour), J2L Lotus Elan (2022 3e plaats BK 6-jarige paarden).

J2L Shall We Dance komt uit een enorm predicaatrijke lijn waar veel prachtige sportprestaties in zijn terug te vinden. Ze is modern gebouwd en heeft veel rittigheid en soeplesse in haar bewegingen. Momenteel heeft ze een stokmaat van 1m62. We verwachten dat ze gaat uitgroeien naar een bloedmooi damespaard met een schofthoogte rond de 1m68.

De combinatie van de predicaatrijke lijn, haar prachtige bouw en rittigheid maken haar enorm interessant zowel voor een toekomst in de sport als in de fokkerij! Wordt verkocht wegens overcompleet en afbouw fokkerij.

Het grootste gedeelte van de dag loopt ze op de weide in een kudde, ze is dus nog volledig groen en onbeleerd.

RX goedgekeurd voor de sport (inclusief nek en rug) in april 2024. Op basis van deze RX foto’s heeft deze merrie het PROK predicaat behaald.

Video op aanvraag
Prijsklasse: 5.000€-10.000€

Stamboom

Vader My Blue Hors Santiano
Vader van vader Sezuan
v.v.v. Blue Hors Zack
m.v.v. Boegegaardens Don Romina
Moeder van vader Romanik
v.m.v. Romanov
m.m.v. Dunja
Moeder Nuna
Prok
Vader van moeder Glamourdale
v.v.m. Lord Leatherdale
m.v.m. Thuja
Pref
Moeder van moeder Zafeda
Pref, Prest, Prok, Ster, Voorlopig Keur
v.m.m. San Remo
m.m.m. Reseda
Ster, Prok, Prest, Pref