We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In verband met overcompleet. Super sympathieke allround merrie!

Mamirda is een zevenjarige merrie van de hengst Carrera uit een Calvados moeder.

MAMIRDA | HorseTelex

https://youcut.net/BestEditor

Moeder Amirda heeft op 1.40 niveau gesprongen en heeft o.a. het NK gewonnen.

Mamirda is zelf gefokt en opgefokt. Ze heeft in 2021 een gezond hengstveulen gehad. Ze was in een keer drachtig, een makkelijke dracht en bevalling en ze was een super lieve moeder.

Mamirda is zelf opgeleid, heeft drie echt fijne gangen en zou daarom ook zeker niet misstaan in de dressuurring. Daarnaast kan ze fijn springen en heeft hierin wat concourservaring. 
Mamirda loopt bij ons alle dagen buiten, is heel makkelijk met andere paarden en heeft geen stalgebreken. Ze is braaf bij de smid en reist heel makkelijk, zowel alleen als met anderen.

We zoeken voor Mamirda een fijne plek bij iemand die het leuk vindt om met haar aan de slag te gaan en het leuk vindt om haar netjes verder op te leiden. Omdat ze fijn te rijden is en netjes loopt is ze erg geschikt voor iemand die ook dressuurmatig met haar aan de slag wilt en daarnaast wat wil springen. Mamirda is ook super braaf in het bos en dit vindt ze erg leuk. Kortom een heel geschikte merrie voor iemand die van afwisseling houdt en een lief paard zoekt. 

We zoeken voor Mamirda een particulier iemand en zien haar liever niet in de handel.
Voor meer informatie graag telefonisch (app) contact, mail wordt niet vaak gelezen!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.