We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fokker/contact: Cavalo Horse Breeding – +31 (0)6 – 215 16 976
LOCATIE: KORTGENE

Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Gemaakt voor de Grand Prix!

Met Umpire haal je een toekomstige winnaar in huis! Dit veelbelovende hengstveulen heeft maarliefst 4 bewezen top Grand Prix hengsten op rij in zijn pedigree. Zijn moeder Cavalo’s Layla, gekroond tot kampioen van Zeeland tijdens de Centrale Keuring van 2022, schittert in de dressuuring op Prix St. George niveau.Met Umpire als je toekomstige dressuurpartner, krijg je de mogelijkheid het beste uit jouw dressuurvaardigheden te halen.

NB: De merrie in de video is een draagmerrie.
-----
Moeder is de Elite, IBOP-dr., Sport-dr. D-OC merrie Cavalo’s Layla. In 2022 werd ze op de Centrale Keuring uitgeroepen tot Kampioen. Met haar ruiter Robert-Jan de Visser schittert ze inmiddels in de ring op PSG/Inter I niveau.

Grootmoeder is de Elite, Sport-dr., IBOP-dr., D-OC merrie Gloria (v. Jazz). Zij werd zelf succesvol op Z2 niveau in de sport uitgebracht en werd verkocht naar India. Naast Cavalo’s Layla bracht ze o.a. de Franklin nakomeling Mr. Franklin die in Duitsland op M-niveau wordt uitgebracht.

Overgrootmoeder Sindy (v. Contango) bracht 5 nakomelingen, waarvan 3 de oversteek naar de USA maakten. De hengst Joshua (v. Blue Hors Zack) wordt inmiddels getraind op PSG/Inter I niveau en de ruin Wester (v. Rhodium) werd succesvol internationaal in de PSG/Inter I uitgebracht.
-----
Vader GLOCK’s Toto Jr. is de eerste goedgekeurde zoon van de legendarische Totilas. Hij won in het voorjaar van 2014 met 86 punten het verrichtingsonderzoek in Ermelo, won de PAVO Cup 2015-16 en won twee jaar op rij de Hengstencompetitie in de klassen L en M. GLOCK’s Toto Jr. overtuigt met een uitstekende ruime stap, zowel de draf als de galop zijn lichtvoetig, in balans en tenderen sterk bergopwaarts. Ook zijn interieur is van uitstekende kwaliteit. Deze kenmerken worden door GLOCK’s Toto Jr. doorgegeven aan zijn nakomelingen, wat resulteerde in een zeer positief veulenrapport. De nakomelingen van GLOCK’s Toto Jr. brachten bij verschillende veulenveilingen hoge bedragen op. In 2017 gingen negen jonge hengsten van zijn eerste veulenjaargang door naar de tweede ronde van de KWPN Hengstenselectie. Bovendien presenteerde GLOCK’s Toto Jr. in datzelfde jaar met 369 geregistreerde veulens het hoogste aantal aan dressuurveulens van dat jaar en leverde daarmee zowel in 2017 alsook 2018 de meeste veulens bij veulenveilingen. Met GLOCK’s Taminiau en King Karim presenteert GLOCK’s Toto Jr. in het voorjaar van 2018 twee van de in totaal acht goedgekeurde KWPN-hengsten.

De moeder van GLOCK’s Toto Jr., Desperada, is een dochter van Desperados, die twee zilveren medailles won bij de Europese kampioenschappen van Aken in 2015. Zowel de moeder alsook de grootmoeder van GLOCK’s Toto Jr. hebben uitstekende merrieprestatietests in Duitsland afgelegd en werden door de testruiters beoordeeld met een 10,0 voor berijdbaarheid.

Stamboom

Vader Glock.s Toto Jr.
Grand Prix
Vader van vader Totilas
Grand Prix
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. Lominka
Elite, Preferent, Prestatie, PROK
Moeder van vader Desperada
v.m.v. Desperados FRH
Grand Prix
m.m.v. Regentin
Staatspremie
Moeder Cavalo's Layla
Elite, PSG/Inter I, Sport-dr., IBOP-dr.., D-OC
Vader van moeder Everdale
Grand Prix
v.v.m. Lord Leatherdal
Inter A/B/II
m.v.m. Aliska K
Elite, EPTM-dr, PROK
Moeder van moeder Gloria
Elite, Sprt-dr. Z2, IBOP-dr., D-OC
v.m.m. Jazz
Grand Prix
m.m.m. Sindy
PROK, M1-dressuur