We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Braaf groot allround paard.
Wegens tijdgebrek bied ik dit paard te koop aan. Hiep kan je na drie maanden stil zetten zo weer oppakken. Zet onder het zadel geen stap verkeerd!
Is 2 keer mee geweest naar een dressuurwedstrijd en is ook erg braaf op vreemd terrein. Heeft nu 4 winstpunten in de B dressuur, laat ook een zeer goede sprong zien, maar is hierin nog niet uitgebracht. Hij is een paar keer alleen op een buitenrit geweest. Is braaf, maar heeft wel een zekere ruiter nodig!

Onder het zadel is hij extreem braaf, aan de hand is het echter soms een onzeker paard wanneer hij alleen is en daarom niet geschikt voor beginners! Is heel makkelijk en constant aan de longe, zou ook een voltige paard kunnen worden.
Is na aanschaf bij de fokker drie jaar geleden klinisch en röntgen gekeurd zonder bemerkingen. Overkeuren mag, kosten koper Zijn hele historie is bekend. Wel is hij kramperig aan beide achterbenen, hiervan ondervindt hij geen hinder in het werk. Hij kan achter alleen niet beslagen worden.

Hyperion gaat alleen weg naar een nieuwe eigenaar die met zijn onzekerheid om kan gaan en hem hiermee kan helpen. Handelaren, maneges etc hoeven niet te reageren. Meerdere foto's en filmpjes aanwezig, bijgevoegd zijn eerste wedstrijd binnen en zijn eerste wedstrijd buiten.

Stamboom

Vader Bernini
Vader van vader Vigo d'arsoulles
v.v.v. Nabab de reve
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Quick star
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Cavalier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Ircolando
m.m.m.