We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

💥 Untouable BtH 💥

Te Koop: prachtig hengstveulen van de hengst O’Toto van de Wimphof uit de zeer interessante Bryolita stam! Hij heeft een heel fijn mens gericht karakter.

💥 let op! 8 x preferent achter elkaar in de moederlijn en 5 x prestatie

☘️ interessant om op te fokken voor de hengstenkeuring

☘️ Zeer interessant als sportpaard voor de toekomst, hij heeft 3 hele goede gangen en geeft een mooi bergopwaarts beeld. 

☘️ Olita BtH komt uit de bekende moederstam Bryolieta. Uit deze moederlijn komen vele (inter)nationale sportpaarden en goedgekeurde hengsten, ze is de volle zus van Hexagon Mr Magnum de reserve kampioen Pavo Cup 2023, afgelopen maand 3 de van Nederland in het Zz zwaar.

☘️ Grialita O:Moeder Grialita O scoorde op de stamboekkeuring maar liefst 80 punten voor exterieur en wist daarnaast ook nog eens 80 punten voor beweging te behalen. Ze werd in dat jaar ook kampioen van Gelderland!
☘️ Briolieta O:De bekende merrie Briolieta O staat te boek als moeder van 2 elite merries. Uit de directe moederlijn komen de KWPN aangewezen hengsten Handsome O en Edison O.

www.stalterhaar.nl

Meer info gelieve bellen of Whatsapp op 06-53745554 Video via Whatsapp

Stamboom

Vader O’Toto van de Wimphof
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
Elite
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Olita BtH
Elite
Vader van moeder Expression
Elite
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Grialita BtH
Elite pref.
v.m.m. Valdez
m.m.m. Briolita O
Elite Preferent