We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige merrie (D'Avie x Zack x Florestan I) met een top afstamming uit de rechtstreekse moederlijn van o.a. de hengsten Fürstenball (v. Fürst Heinrich), Hot Spot (v. Hotline), Desiderio (Dimaggia), Diego Maradonne (v. Dimaggio) en Winehouse (v. Wynton) te koop voornamelijk voor fokkerij.

Deze mooie, brave merrie met goede bewegingen is een plezier in de stal.
Jammer genoeg met slechts beperkte mogelijkheden voor de sport.  Röntgenologisch zijn er opmerkingen (lichte vorm van kissing spines) wat o.a. een aangepaste training zou vereisten waar we zelf niet voldoende tijd voor kunnen vrijmaken.  Dat is dan ook meteen de reden waarom we haar hier liever onmiddellijk in hoofdzaak aanbieden voor de fokkerij.  Maar het zou evenzeer een opportuniteit kunnen zijn voor iemand met de juiste aanpak.  Ik weet dat niet iedereen hier problemen over maakt, ook niet elke vee arts.   

Zelf is ze als veulen geprimeerd, evenals haar zussen waarvan de oudste SBB-kampioene is geworden in de SBB competitie voor 5-jarige dressuurpaarden.  Met nog vijf nakomelingen uit onze Zack-merrie is de fokkerij uit deze stam voor ons verzekerd, waardoor we deze merrie te koop kunnen aanbieden.   

Prijs: 10.000€ + btw.  

Stamboom

Vader D'Avie
Vader van vader Don Juan De Hus
v.v.v. Broere Jazz
m.v.v. Vodorette
Moeder van vader Lina 224
v.m.v. Londonderry
m.m.v. Winja LH
Moeder Mezzoforte
Vader van moeder Zack
v.v.m. Rouseau
m.v.m. Orona
Moeder van moeder Merethe
v.m.m. Florestan I
m.m.m. MARADONNA