We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop wegens jonge aanwas: Ja-Fineleen W.
10 jarige stekelharige vosmerrie met ster predicaat.
Stokmaat 1.68mSezuan x Ampere x Scandic en daarvoor volledig springbloed.

Dit is een zeer nuchter en veelzijdig paard, zou een super leuk gezinspaard zijn.ZZ Licht met wp, klaar voor het ZZ Zwaar. Goede bevestigde wissels, ook in serie, mooie halve pirouettes en beginnetje van de piaffe zit erop. Super brave merrie, absoluut niet kijkerig of ril en echt bomproof, mijn kinderen rijden er ook op en ze heeft zelfs nog een week of 2 meegelopen in onze ponyclub met verschillende kinderen toen ik een pony terkort had.

Paard is veel mee geweest op ander terrein, braaf op buitenrit en loopt zo de trailer op.Ze kan ook goed springen en vindt dit ook leuk, geen intentie tot weigeren en is ook een keer meegeweest naar crossles, is ook braaf op buitenrit. 
Ze is als 6 jarige volledig klinisch en röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug.Fifi ( zoals wij haar noemen ) is een lief en betrouwbaar paard die van aandacht en een knuffel houdt, ze is gezond en heeft geen gebreken of stalondeugden. Pr. 24.500,- ( of ruilen voor een braaf minimaal M of Z geklasseerd springpaard voor mijn dochter is ook een optie, moet wel echt braaf zijn en de ruiter een beetje helpen )06-37149631. Filmpjes beschikbaar.

Stamboom

Vader Sezuan
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fineleen
Vader van moeder Ampere
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.