We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: prachtige merrie. Ze is braaf in de omgang en heeft al bewezen een goede moeder te zijn, met twee mooie veulens die beiden nog thuis staan. Momenteel staat de merrie op rust in de weide met haar veulen, ze wordt binnenkort terug opgestart als wandelpaard. Deze merrie is een geweldige toevoeging aan jouw gezin / Fokkerij en zal je ongetwijfeld veel plezier bezorgen.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en trouwe viervoeter? Neem dan snel contact met mij voor meer informatie. De reden van verkoop is, ze kan niet meer dienen als sportpaard, lichte belasting of recreatie is geen probleem.

Zelf heb ik geen interesse in het fokken van meerdere veulens , beiden veulens die ze heeft gehad zullen persoonlijk voor mij dienen als wedstrijdpaarden. De 5 jarige loopt mee in de cyclus (dressuur).

De merrie is beschikbaar vanaf augustus, ze moet eerst nog bij haar veulen blijven staan nu. Indien ze moet dienen als wandelpaard wil ik haar gerust wat sneller terug opstarten zodat je kan testen, Indien u interesse hebt om haar als fokmerrie aan te kopen, kan je mij ook gerust al contacteren. Dit paard gaat enkel en alleen naar een correcte thuis.

Ze wordt waarschijnlijk gedekt door een BWP hengst indien er geen reactie komt nu ze niet drachtig is, / als wandelpaard.(meer info)

Beiden veulens staan thuis en kunnen bezichtigd worden ( 5 jaar, en een veulen van 2024)

Bellen naar 0468144748 of mailen alisonverbeeren@hotmail.com

Stamboom

Vader Coraggio van het bloemenhof
Vader van vader Quarterback
v.v.v. Quartermann
m.v.v.
Moeder van vader Floriana van het bloemenhof
v.m.v. Florestan I
m.m.v. Romancier
Moeder Donatella
Vader van moeder Donatelli I
v.v.m. Donnerhall
m.v.m.
Moeder van moeder Florell
v.m.m. Romancier
m.m.m.