We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

V. Kardam’s Whisper x Tolando x g.Ramiro Z, 2020
De opvallende Promida van Bureveld heeft met haar maat, ruime gangen en gouden karakter zeker een mooie toekomst in de sport. Met haar nuchtere karakter, goed gevormde hals en stokmaat van 1.72 m. heeft ze een stoere uitstraling. Pas 4 jaar en al ongelooflijk rustig en gefocust op vreemd terrein, te zien in de film waar ze voor het eerst in deze rijbaan rijdt.

Haar vader Kardam’s Whisper (v. Toto JR. x Sir Sinclair) behaalde tijdens de sporttest in 2020 het beste resultaat van de vijfjarigen onder Eva Möller met een gemiddelde van 9,1, met o.a. een 9,5 voor de Rittigkeit, in 2018 was hij met een score van 9,16 tevens de dressuurtopper tijdens de 14-dagentest in Adelheidsdorf. Zijn super instelling en bewerkbaarheid zien we zeker terug in Promida. Aan de moederszijde zit zowel dressuur- als springbloed, met topverervers Tolando (v. Krack C), g.Ramiro Z en Le Mexico heeft Promida kracht, rijdbaarheid en souplesse verankerd in haar genen.

Promida is vorig jaar op 3-jarige leeftijd zadelmak gemaakt en heeft de winter verder mogen groeien en ontwikkelen, sinds twee maanden is ze bij ons volop in training en ze pakt alles snel op. Ze rijdt zeer comfortabel en is erg gevoelig, ze is ontzettend werkwillig en denkt goed mee. Een paard met een geweldige instelling! Het betreft natuurlijk wel een paard wat praktisch net zadelmak is, we zoeken dus geen onervaren ruiters. Verkoop is in opdracht van fokker. Promida is te bezichtigen in Everdingen/Culemborg. Contact via 06-24261206

Stamboom

Vader Kardam's Whisper
Vader van vader Toto JR.
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Tolando
v.v.m. Krack C.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. g.Ramiro Z.
m.m.m.