We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Brunello van de Brechtse heide
Wij zoeken een 5 sterren-huisje voor ons prachtig hengstenveulen, geboren op 22 april 2024.

Afstamming: Piece of Cake M x Quint VH Maarlo Z x Caretino 

Vader: Piece of Cake M - een hengst met een uitstekende techniek, veel vermogen & voorzichtigheid op de sprong. Hij heeft een uitstekende instelling en balans waardoor hij bovendien ook ongelooflijk aangenaam te rijden is. De moeder van Piece Of Cake; Kastoria ter Doorn, sprong zelf op 145 niveau. De volle broer van Kastoria, Dijon ter Doorn, springt succesvol 160 in Amerika. Zo behaalde hij onder meer een 3e plaats in de 160 4* Grote Prijs van Wellington met Beat Mandli. De grootmoeder van Piece of Cake M is Dolifore ter Doorn/ Clonaslea (v. For Pleasure). Zij sprong ook 150 en is de zus van Galipolli ter Doorn (160), Ellechin ter Doorn (155), Jojoe ter Doorn (145) en Udamco II ter doorn (145). Alle nakomelingen van Piece of Cake beschikken over veel kwaliteit en ruggebruik. Dit wordt bevestigd met topklasseringen op verschillende vrijspringwedstrijden!

Moeder: Snickers JS – een hele mooie merrie die rust en kalmte uitstraalt, niet tegenstaand dat ze lichtvoetig loopt en een snel reactievermogen heeft.  De vader van Snickers JS, Quint van het Maarlo Z, is de zoon van de legendarische hegst Quidam de Revel. Verder in de moederlijn zit Landetto, Darco en de volbloed hengst Alcanar. Quint van het Maarlo springt zelf verdienstelijk op hoog niveau. Zo was hij onder meer de winnaar van de GP in Exloo, Nisse, Breda en Etten-Leur. Hij beschikt over een topinstelling en enorme scherpte. 

Kortom, Brunello heeft een een stamboom om U tegen te zeggen (Zie volledige afstamming met resultaten op horsetelex). 

Brunello is een erg flink veulen. Hij loopt elke dag braaf mee aan het halster naar de weide en houdt van alle aandacht die hij krijgt. Brunello heeft een opvallende galop met een sterk achterbeen. Zowel moeder als vader zijn goed aan de maat.

Hij loopt momenteel op de weide met zijn moeder en leeftijdsgenoten. Daar wij streven naar kwaliteitsvolle en brave veulens halen wij onze merries met veulens alle nachten op stal. Hierdoor zijn onze veulens uitermate braaf en worden zij van jonge leeftijd alle basishandelingen (halster aan, voeten geven, poetsen…) gewoon.  

Brunello is steeds te bezichtigen op afspraak. Voor meer informatie, foto’s en filmpjes kan u contact opnemen via 0032 496 69 40 13.  

Stamboom

Vader Piece of Cake M
Vader van vader Vigo D'Arsouilles
v.v.v. Nabab De Reve
m.v.v. Illico D'Arsouilles
Moeder van vader Kastoria Ter Doorn
v.m.v. Diamant De Semilly
m.m.v. Himarra Ter Doorn
Moeder Snickers JS
Vader van moeder Quint VH Maarlo Z
v.v.m. Quidam De Revel
m.v.m. Selien
Moeder van moeder Elia
v.m.m. Caretino
m.m.m. Vayda