We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeldzame valk merrie uit een de bekende trakehner E.H Kasparow!

Millaray is een geweldige lieve merrie, hinnikt wanneer je aan komt lopen en rent het liefste vanuit de wei naar het hek voor een knuffel/borstelbeurt.  Ze is met haar koele karakter niet snel van haar pad te krijgen, de vlag op de achtergrond geeft ze dan ook helemaal niks om! Mills word in juni 2 jaar.

Millaray komt uit een unieke lijn.De moeder van Millaray´s  was een nakomeling van staatspremie merrie Esquire v. Lucito. Haar opa Kasparow staat bekent om zijn mee werkende karakter waardoor hij een aanvulling is geweest in het stamboek en in de sport veel heeft bereikt!
Kasparow was Prix St.George Dressuur,  S Springen in Duitsland (1.40 in NL) en CIC2* Eventing! 

Haar moeder Elina (1.73), is door mijn moeder zelf gefokt. Zij heeft het zelfde all-round karakter gekregen als haar vader Kasparow, met Elina heb ik gesprongen, dressuur gereden, 4-tal gedaan en buiten ritten gereden. Het was altijd opstappen en wegrijden ook na aantal weken stilstaan!

Millaray's vader is de mooie cremello hengst Krem (168), die bekent staat om zijn fijne karakter. Hij is uitgebracht in de M dressuur maar laat ook een geweldige springtechniek zien!

Nu zul je denken waarom doet ze deze 'once in a life time' paard weg? Tja... Bij de gedachte ga ik al huilen, maar vanwege verschillende voetoperatie's is het voor mij niet meer mogelijk om te rijden. Graag zie ik iemand die net zoveel om haar geeft als dat ik het doe, maar die Mills meer kan bieden als wat ik nu kan. Ik zie graag iemand die met haar gaat rijden en die zowel zichzelf als Mills veel plezier geeft!

Filmpje beschikbaar via de volgende link: https://youtu.be/Iw2ehdp-fWI

Voor vragen is het ivm werk handiger om te appen, bellen kan op werkdagen na 17.00 uur op 06-37405812

Stamboom

Vader Krem
1,10m Spr. M1-dressuur
Vader van vader Robin Hood
1,30m Spr. M2-dressuur
v.v.v. RADIHAZA-21
m.v.v.
Moeder van vader KRISZTINA
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Elina
Vader van moeder KASPAROW
Elite, prest_sport_
v.v.m. SIXTUS
Elite
m.v.m.
Moeder van moeder ESQUIRE
prest
v.m.m. LUCITO
m.m.m.