We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

FOKKER/CONTACT: Mw. N. Kanters – +31 6 51021004
LOCATIE: BEEK EN DONK


Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Zwarte parel met dressuurambities!

Ulvano van de Liesvelden is een prachtig gemodelleerd veulen met een fijn bewerkbaar karakter, en zijn bewegingen mogen er ook zijn! Hij stamt uit een merrielijn die bewijst sportpaarden voort te brengen tot op het allerhoogste niveau!

Grootmoeder Sylvana (v. Gribaldi) bracht het internationale Grand Prix paard Winston (v. Jazz) en overgrootmoeder Miana (v. Burggraaf) staat aan de wieg van het internationale Grand Prix paard HF Victor (v. Gribaldi).
-----
Moeder is de Glock’s Toto jr. nakomelinge Morgana. Ulvano is haar eerste nakomeling.Grootmoeder is de Keur, EPTM-dr. merrie Sylvana (v. Gribaldi). Zij bracht naast Morgana onder andere de M1 geklasseerde paarden Alvano (v. UB 40) en Ivana (v. Apache), de Z2 geklasseerde Kameraad (v. Dorado) en het internationale Grand Prix paard Winston (v. Jazz) – Polina Afanasina (RUS).

Overgrootmoeder Miana (v. Burggraaf) bracht het M2 dressuurpaard Rilana (v. Gribaldi), de Z1 geklasseerde Henrie (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve) en het internationale Grand Prix paard HF Victor (v. Gribaldi) – Michael Barisone (USA).
-----
Vader Bloomberg is de verrichtingskampioen van het KWPN verrichtingsonderzoek 2020!De hengst Bloomberg stamt af van de hengst Bon Coeur en met achtereenvolgens de hengsten Don Index en Rohdiamant. Naast zijn vrije bloed heeft Bloomberg een fantastisch karakter en laat hij zich geweldig rijden.Tijdens het verrichtingonderzoek kreeg Bloomberg de volgende cijfers:Stap: 8 / Draf: 9 / Galop: 9 / Souplesse: 9 / Houding en balans: 9 / Rijdbaarheid en bewerkbaarheid: 9.5 / Aanleg als dressuurpaard: 9 / TOTAAL: 88.5

Stamboom

Vader Bloomberg
Premiehengst
Vader van vader Bon Coeur
PSG.Inter I
v.v.v. Benetton Dream FRH
Grand Prix
m.v.v. Sonnenschein
Staatspremie
Moeder van vader Davita
v.m.v. Don Index
m.m.v. Rubina
Moeder Morgana
Vader van moeder Glock's Toto Jr.
Grand Prix
v.v.m. Totilas
Grand Prix
m.v.m. Desperada
Moeder van moeder Sylvana
Keur, EPTM-dr.
v.m.m. Gribaldi
Grand Prix
m.m.m. Miana