We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

FOKKER/CONTACT: Dhr. J.F.B.C. Jansen - +31 (0)6 - 15384482
LOCATIE: VALKENSWAARD


Bij aanschaf van dit veulen betaald u geen commissie!
-----
Wat een pedigree! GRAND PRIX!!!

De Grand Prix genen spatten er vanaf! In dit hengstveulen van de zeer geliefde Extreme U.S. komen alle Grand Prix en stempelhengsten samen. De Niro, Johnson, Vivaldi, Jazz, Rohdiamant, Blue Hors Don Schufro, Rubinstein I, Escolar, Estobar, Ehrentusch…

Moeder is de jonge Ster, voorlopig Keur, D-OC merrie Narcis van de Kluizerheide (v. Johnson) en stamt uit de succesvolle Hannoveraanse merrielijn Kandare. In de merrielijn vinden we o.a. de Rheinland goedgekeurde en PSG/Inter I geklasseerde hengst Raikano’s Son (v. Raikano) en de Hannoveraanse Grand Prix hengst Grundstein I (v. Graphit).In de merrielijn vinden we tevens de PSG/Inter I geklasseerde en goedgekeurde hengst Decanto (v. De Niro) en de Grand Prix hengst Ehrengold MJ (v. Ehrentusch).
-----
Meer informatie vind u op www.veulentekoop.nl of www.foalforsale.com
-----
Vader is de KWPN verrichtingskampioen 2022 en de PAVO-cup en hengstencompetitie winnaar 2023 Extreme U.S. (v. Escamillo).

Bij de Nationale veulenkeuring was hij topaanvoerder met maar liefst 7 veulens, leverde hij de Nederlands Kampioen Tamina Delin BS, m.v. Tuschinski, van fokker B. Bartelds en Stal Brouwer. Ook bij de nummer 3 en tevens het beste hengstveulen Thor F, mv. UB. 40 van fokker Margriet Faber, staat Extreme U.S. als vader te boek. Daarnaast leverde Extreme U.S. op 3 veulenveilingen het duurst verkochte veulen, n.l. Prinsjesdag, Borculo en Stal Brouwer Auctions.

Extreme U.S. geeft karakter, mensgerichtheid en veel schwung door aan zijn veulens. Hijzelf liet een zeldzame klasse onder zijn vaste amazone Renate van Uytert- van Vliet zien tijdens de Pavo Cup 2023 en kreeg van gastruiter Daniel Bachmann Andersen een geweldige beschrijving en het hoogst haalbare cijfer, een 10. Ook wonnen ze samen de KWPN-Hengstencompetitie 2023/2024 en de selectiewedstrijden in Kronenberg en Ermelo beide met een hoge score van 89 punten.

Stamboom

Vader Extreme US
Vader van vader Escamillo
Inter A/B/II
v.v.v. Escolar
Grand Prix
m.v.v. Cassila
Verbandspremie
Moeder van vader Viva Contana PS
v.m.v. Vivaldi
PSG/Inter I
m.m.v. Contana
Moeder Narcis van Kluizerheide
Vader van moeder Johnson
Grand Prix
v.v.m. Jazz
Grand Prix
m.v.m. Roxane
Elite, Pref, Prest, Sport-dr, D-OC
Moeder van moeder Dalida van Paemel
v.m.m. De Niro
Grand Prix
m.m.m. Wilma