We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas heb ik vanwege tijd’s gebrek ervoor gekozen om voor mijn beste vriendinnetje een nieuw 5 ⭐️ adres te zoeken.
Holy Silver
Silver Royal x Ahoy
Merrie
166
2014

Holy is een echt meisje, meisje. Ze is mega knap, lief en zowel aan de hand als onder het zadel zeer betrouwbaar. Holy is nagenoeg bom-proef en zowel beginnend als ervaren kunnen op haar weg rijden. Ik heb Holy 4 jaar geleden aangekocht en was toen zelf het vertrouwen verloren in het zadel. Dankzij Holy heb ik dat weer helemaal terug gekregen.

We hebben samen veel mogen bereiken in de afgelopen 4 jaar. We hebben al meerdere punten in de Z1 bij elkaar gereden en hebben 3 keer op de Gelderse kampioenschappen mogen rijden. Holy is een paard wat graag werkt. Ze is fijn voorwaarts, maar niet ril. Ze is makkelijk in de aanleuning en ze is niet heel snel onder de indruk van haar omgeving.

Holy springt een bevestigde wissel en er is ook al een begin gemaakt aan de galop appuyementen en pirouettes. Ze is zeker nog niet aan de top van haar kunnen! Ik zou het erg leuk vinden als ze bij iemand terecht komt waar ze zich nog verder kan ontwikkelen of iemand die van Holy weer veel kan leren en samen kan groeien.

Holy heeft geen stal gebreken, al hoewel ze wel een beetje zuur kan kijken naar de buurman of vrouw. 👑 Ze kan met andere paarden naar buiten. Ze staat op het moment op een grote pensionstal in Lathum. Holy is 4 jaar geleden helemaal goedgekeurd zonder op of aanmerkingen. Ze heeft gelijke hoeven en staat correct op de benen. Over keuren is geen enkel probleem, maar dit wel op kosten van de koper.

Wil je kennis komen maken met mijn vriendin? Neem gerust contact op. Liever een appje dan een belletje, omdat ik overdag werk. 😊

Holy valt in de hogere prijsklasse
Prijs op aanvraag 🦄💰
#horseforsal#dressagehorse

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.