We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe springgefokte 8-jarige allrounder te koop.

Daydreamer is een enorm lieve, brave ruin in de omgang, bij de hoefsmid, dierenarts, etc. Hij heeft zelfs geen verdoving nodig bij de tandarts of het scheren. Onder het zadel heeft hij een wat meer ervaren ruiter nodig met een zachte hand, maar na een vakantie is het opstappen en wegrijden.
Daydreamer is braaf op vreemd terrein en heeft enkele spring- en dressuurwedstrijden gelopen. Hij is niet meer uitgebracht wegens het ontbreken aan wedstrijdambities van de ruiter. 
Springt gemakkelijk een B parcours rond en is dressuurmatig getraind met oefeningen t/m M1. Hij is erg leergierig, heeft potentie voor meer en vindt afwisseling in zijn trainingen leuk. Zo beheerst hij tevens een goede parelli basis. 

Daydreamer is gezond, heeft nooit blessures gehad, vrij van stalgebreken en is altijd netjes op tijd ingeënt. Wij zijn op zoek naar een 5 sterrenhuisje met een goed gevoel. Handelaren hoeven dan ook niet te reageren. Prijs is in overleg. 

Bij interesse of meer informatie Whatsapp +31 6 18740414 of mailen floortjevincke_1@live.nl

Stamboom

Vader Kannan
Vader van vader Voltaire
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Hauptutbuch Gogo Moeve
Moeder van vader Cemeta
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v. Wozieta
Moeder Pacific Blue
Vader van moeder Polydor
v.v.m. Pilatus
m.v.m. Hauptutbuch Fata Morgana
Moeder van moeder Hauptstutbuch Allons
v.m.m. Aktuell
m.m.m. Haupstutbuch Daggi 2