We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Locatie: Hulten, Stal Jellema
Afstamming: Brixton x Silberschmied x Hochadel x Argentan

Balanatus Nobilis geeft ons hoge verwachtingen voor de toekomst, hij kan zeer goed bewegen, heeft 3 mooie ruime gangen, loopt met veel souplesse door zijn lijf en toont veel afdruk. Video beschikbaar op aanvraag.

Hij is nog onbeleerd, komt nu veel in handen. Hij heeft een lief karakter, hij is erg mensgericht en komt je uit zichzelf opzoeken.

Nobilis is klinisch (voorafgaand aan de röntgenologische keuring) nagekeken door de dierenarts op zijn ogen, hart en longen. Ook is hij recent röntgenologisch goedgekeurd inclusief hals en rug. Verder is hij voorzien van stamboom, chip en paspoort.

Vraagprijs: € 11000

Graag voor meer informatie of het maken van een afspraak telefonisch contact via 0652881182 Indien gewenst beschikken wij over de mogelijkheid hem bij u te brengen. Behalve Nobilis hebben wij nog een aantal andere mooie paarden en pony's bij ons op stal staan. Neem gerust contact met ons op, vertel ons uw wensen en wie weet kunnen wij u helpen het juiste paard of de juiste pony te vinden.

Stamboom

Vader Brixton
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Silberschmied
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Hochadel
m.m.m.