We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer talentvolle allround pony van Fergie x Nicolai x Vitano ster merrie met veel aanleg voor hogere werk. Super karakter en makkelijk na te rijden.

Nu moet ik natuurlijk een zo goed mogelijk beeld geven wat haar capaciteiten zijn. Nou talent heeft ze zeker, en voor alles lijkt wel! Maar wat deze pony zo speciaal maakt is echt haar karakter. Als ik rijd zit er lekker veel pit in en vindt ze het heerlijk om uitgedaagd te worden en samen lekker te puzzelen. Maar zet je er een jong kindje op dan past ze zich helemaal aan en is ze topbraaf!

Echt een gouden karakter, ze zal altijd voor je blijven werken. Deze pony kan werkelijk alles. En alles met volle overgave! Ooit kan ze wat onzeker zijn maar je hoeft alleen maar tegen haar te praten en ze is overtuigd. Als je een band met haar hebt gaat ze letterlijk door het vuur voor je.

Wedstrijd gericht niet veel uitgebracht omdat ik zelf beperkt was en alles alleen moest doen.
Wel altijd fanatiek getraind bij Wenda Welten waar we al bezig waren met de Z.
Ook maakt ze graag een sprongetje. Ik heb haar altijd overal mee naartoe genomen, vakantie in Duitsland met een aantal pony’s, rijden door de duinen en naar zee, maar ook vreemd terrein maakt verder niks uit we hebben heel wat plekken gezien voor bijvoorbeeld oefencrossen.

Momenteel staat ze laag in training omdat ik de tijd helaas niet meer gevonden krijg. Dit is ook de reden dat ik toch besloten heb om een ander huisje te zoeken.

Ze is vrij van gebreken en loopt zo zelf de trailer op.

Eventueel is de mogelijkheid tot lease. Mocht hier interesse in zijn kun je me daar altijd naar vragen!

Ze gaat alleen naar een tien sterren plekje! 

Hogere prijsklasse 

Voor meer vragen kun je altijs bellen natuurlijk 

Stamboom

Vader FERGIE
Stb Prestatie-sport
Vader van vader FIRST STAYERHOF'S RAMZI H
Stb Prestatie-sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader BUUR'S BO JANGLES
Stb Ster Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder MARLY
Stb
Vader van moeder NICOLAI
Stb Prestatie-sport
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder MIRELLE
Stb
v.m.m.
m.m.m.