We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na lang twijfelen toch besloten om een nieuw huisje te vinden voor mijn grote vriend Gaparisto. 

Gaparisto (Zizi top X Houston) is een 13 jarige ruin van 1,82 hoog. Hij is sinds 2018 in ons bezit, in die jaren heb ik veel van hem mogen leren en veel plezier met hem gehad.

Gaparisto is een enorm nuchter, lief en betrouwbaar paard, zowel onder het zadel als aan de hand. Beginnende en gevorderde ruiters rijden er zo op weg, het is echt een allemansvriend. Bij de vorige eigenaar heeft hij M2 gelopen, ik zelf heb nu een paar keer L1 met hem gestart. Ook op buitenrit is hij braaf. Alleen vind hij wat spannend, als hij iets eng vindt gaat hij stil staan. Met andere paarden er bij loopt hij er rustig achter aan en kijkt dan nergens naar. Ook (groot) verkeer is geen probleem. 
Hij is braaf bij de hoefsmid en tandarts, heeft altijd jaarlijks controle gehad.

 Gaparisto heeft een verbening van het hoefkraakbeen, echter heeft hij hier geen last van. Keuren mag, k.k.
normale prijsklasse
Gaparisto gaat alleen weg bij een wederzijdse klik, handelaren en maneges hoeven niet te reageren.Voor meer informatie, vragen of filmpjes graag bellen naar 0620079540.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.